Over Kookgoed

De kookwinkel door en voor de kookliefhebber.

Kookgoed is gemaakt door en voor een kookliefhebber. Een creatieve plek om de enthousiasme voor lekker koken, goede ingrediënten en mooie producten te delen.

Een goede kop koffie, mooie kookboeken, verse ingrediënten, prachtige pannen en een scherp mes. Zomaar een paar dingen waar een kookliefhebber blij van wordt. Er kunnen talloze uren in de keuken worden geroerd, gestoofd, gebakken en geëxperimenteerd. Of het nu een makkelijk gerecht is voor het gezin op een doordeweekse dag, of een uitgebreide maaltijd voor goede vrienden op een zaterdagavond. Het is heerlijk om te koken! Met Kookgoed.nl kan dit enthousiasme worden gedeeld door middel van een blog, recepten en een kookwinkel.

Op Kookgoed staan diverse producten in de Kookwinkel of benoemd in een blog-bericht. Deze producten zijn regelmatig voorzien van een zogenoemde affiliate-link. Wanneer je hierop klikt wordt je doorverwezen naar een aanbieder waar Kookgoed mee samenwerkt. Zodra een product dan wordt gekocht ontvangt Kookgoed hier een kleine commissie voor. Zie FAQ voor meer informatie.