Kijken naar koken: The Bear

Je hebt ongetwijfeld al iets gelezen over de serie “The Bear”. Deze serie kan je nu streamen op Disney plus en krijgt goede recensies. En dat is niet voor niks!

The Bear krijgt op dit moment een 8.4 op IMDB op basis van bijna 55.000 stemmen. Het wordt één van de beste series van dit jaar genoemd. Het is een rauwe combinatie van comedy en drama met erg goed acteerwerk. De serie speelt zich grotendeels af in de keuken van een restaurant, en daar worden wij natuurlijk wel blij van!

Over de serie The Bear

De serie gaat over de getalenteerde kok “Carmy” die het restaurant “The Original Beef” van zijn overleden broer gaat overnemen en probeert om deze broodjeszaak van de ondergang te redden. Wat volgt is een rauwe serie waarin hij te maken krijgt met keukenpersoneel wat vooral hun eigen gang wilt blijven gaan, gespannen familierelaties en het omgaan met de zelfmoord van zijn broer. Ondanks de drama is het ook een comedy en zit er dus ook genoeg luchtigheid in de serie. Deze combinatie, samen met de prachtige beelden van het koken en de sterke acteerprestaties, maakt deze serie echt een aanrader.

De cast bestaat onder andere uit Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Abby Elliott, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Matty Matheson en Edwin Lee Gibson.

  • 1 seizoen
  • 8 afleveringen
  • Drama, comedy
  • Releasedatum 2022

Geef een reactie